Skip to main content

Opdatering af anbefalinger vedr. coronavirus og aktiviteter

| Nyheder 2020

Tema post

 

Opdatering pr. 11. juni 2020: Her finder du de seneste retningslinjer for gennemførsel af stævner og DM-kalenderen.

Opdatering pr. 21. april 2020: På grund af den gradvise åbning af Danmark er det nu muligt at gennemføre tilpassede træningsløb. Find vejledningen her.

Opdatering pr. 8. april: DOF har udarbejdet en vejledning til, hvordan man kan gennemføre individuelle træninger og samtidig leve op til anbefalingerne vedrørende coronavirus og smittespredning. Den finder du her.

Vi håber at I alle er raske og sunde, og passer godt på hinanden i denne tid hvor alting ikke er ved det normale.

Efter myndighedernes pressemøde mandag den 6. april, er anbefalingen at restriktionerne som omfatter at alle konkurrencer og træningsløb under DOF er aflyst, at klubhuse ikke kan benyttes og, at forbuddet mod at være flere end 10 samlet varer foreløbig frem til den 10. maj. Det er desuden allerede nu varslet, at forbuddet mod store arrangementer kommer til at vare til og med august måned.

Dansk Orienterings-Forbund bakker 100% op omkring myndighedernes beslutning.

DOF ønsker, at I allesammen vil passe godt på jer selv, hinanden og støtte op omkring de tiltag som vi løbende får fra myndighedernes side.

Vær desuden opmærksom på at DIF og myndigheder løbende opdaterer deres informationssider, herunder med en lang række praktiske oplysninger omkring konsekvens af at aflyse events, kompensationsordninger, klubkontingent osv.

Læs mere via nedenstående links:

DIF's information med praktiske oplysninger

Myndighedernes hjemmeside om coronasmitte:
Her kan du læse de seneste opdaterede nyheder fra myndighederne om coronavirus, påbud og opfordringer.