Skip to main content

Nye stramninger mod Coronavirus: Træn kun få sammen og med afstand i naturen

| Nyheder 2020

Tirsdag den 17. marts har myndighederne i forbindelse med et pressemøde udstedt påbud om, at alle indendørs sports- og idrætsfaciliteter skal lukkes foreløbig frem til den 30. marts 2020. Forbuddet træder i kraft med virkning fra senest i dag den 18. marts klokken 10:00.

Udover lukningen af de indendørs idrætsfaciliteter indføres der et midlertidigt forbud mod at afholde eller deltage i arrangementer, aktiviteter eller lignende hvor mere end 10 personer er samlet.

Denne del af forbuddet gælder både indendørs og udendørs og omfatter både offentlige og private begivenheder. Forbuddet gælder ligeledes fra i dag den 18. marts kl. 10:00 og frem til den 30. marts 2020.

DIF har i forlængelse af pressemødet udsendt en pressemeddelelse som anbefaler, at alle generalforsamlinger, repræsentantskabsmøder og bestyrelsesmøder udsættes eller afholdes online – også selvom der er færre end 10 deltagere.

DOF bakker op om en restriktiv linje i forhold til smittespredning, som kommer til udtryk ved DIF`s supplerende anbefalinger. De facto betyder gårsdagens udmeldinger at indsatsen strammes yderligere og at klubberne skal aflyse alle aktiviteter, minimum marts måned ud.

DOF vil i forbindelse med de aflysninger, som følger af myndighedernes opfordringer, påbud samt supplerende DIF`s anbefalinger ikke opkræve løbsafgift, uanset bestemmelser i reglementer for aflysningsfrist.

Links:

Myndighedernes hjemmeside om coronasmitte

DIF pressemeddelelse, 17. marts