Skip to main content

Coronavirus: DOF anbefaler aflysning af aktiviteter

| Nyheder 2020

Opdatering: Der er siden denne artikels udgivelse kommet en opdatering til omkring anbefalinger vedrørende coronavirus d. 7. april. Læs den her.

Regeringen afholdt i aftes pressemøde om udviklingen og nye tiltag i forhold til Covid-19 i Danmark. 

I forhold til fredagens opfordring, så sker der en betragtelig opstramning af myndighedernes anbefaling for at begrænse smittespredning, således at der nu opfordres til at undgå forsamlinger på flere end 100 personer indendørs samt at alle indendørs fritidstilbud lukkes. Alle frivillige foreninger opfordres kraftigt til at gøre det samme.

Umiddelbart herefter har DIF udsendt en pressemeddelelse som anbefaler aflysning af alle aktiviteter, dvs. både inden- og udendørs.

DOF er ligeledes bekendt med at en del kommuner anbefaler aflysning af aktiviteter. 

DOF anbefaler at bakke op om en restriktiv linje i forhold til smittespredning, herunder myndigheder og DIF`s anbefalinger om at klubberne aflyser alle aktiviteter i de næste 14 dage.

Vi anbefaler ligeledes at alle klubber og medlemmer følger myndighedernes anvisninger omhyggeligt. Det gælder særligt i forhold til udlandsrejser. Myndighedernes hjemmeside om coronasmitte findes her.

Alle DOF`s medarbejdere vil i det omfang det er muligt arbejde hjemmefra med sædvanlig betjening af klubbernes forespørgsler. Du finder kontaktinformationer på de ansatte her:

DOF-aktiviteter, herunder trænerkursus 1-2 vil ligeledes blive aflyst i den kommende tid. For vores eliteløbere, som udgør en ganske lille gruppe, så vil de næste 14 dages samlinger blive aflyst. Der vil tilgå information til de direkte berørte.

Vi vil løbende holde klubberne orienteret om situationen.