Skip to main content

Trimtex Cup, Løberen League og Trimtex MTBO Cup fortsætter i 2020

| Nyheder 2020

2020 ranglister

VM-sølvvinder fra 2019, Kasper Fosser fra Norge, vandt premieren i Løberen League i 2018 foran Andreas Bock Bjørnsen og Søren Thrane Ødum.

Igen i 2020 står DOF’s trofaste sponsorer TRIMTEX og LØBEREN klar til at sponsere DOF og de danske ranglister, der således fortsat hedder TRIMTEX Cup for seniorerne og LØBEREN League for juniorerne og Trimtex MTBO Cup.

Fod-O
Seniorernes rangliste i 2020 er udformet med 5 sprint konkurrencer, alle i første halvår frem mod VM, og 7 skovdistancer, fordelt på hele året. Dette lægger sig op af den internationale mesterskabsmodel, og valget af distancer er truffet med henblik på at samle flest muligt af de bedste danske løbere.

For juniorerne er der en fordeling mellem 3 sprinter, 3 mellemdistancer, 3 langdistancer, 1 ultralangdistancer, samt en spændende nyskabelse: For første gang er et af ranglisteløbene ikke et orienteringsløb. Onsdag den 11. marts afholdes i regi af TC-erne 3.000 meter løb på bane samtidigt i Allerød og Aarhus og løbet tæller som det første ranglisteløb. Formålet med denne afdeling af ranglisten er at sætte fokus på løbstempo for juniorerne, da det i international orientering er vigtigt for at opnå topresultater.

For seniorerne består ranglisten Trimtex Cup af følgende løb, hvor 9 ud af de 12 løb tæller i den samlede stilling: