Skip to main content

Den nye U18-gruppe trænede sammen for første gang i weekenden

| Nyheder 2020

2019 U18 Samling Jeppe Ruud 2

I weekenden d. 17-19 januar blev den første samling for U18 gruppen afholdt. 32 løbere i aldersgruppen 15-18 år, og 8 trænere var afsted.

U18-gruppen er en del af den nye landsholdsstruktur, som startede op i 2020. Arbejdet med gruppen er i et stærkt samarbejde med TC-trænerne. TC-trænerne indstiller løberne til gruppen, og deltager også i samlingerne så vidt som det er muligt. Derudover har U18-landstrænerne og TC-trænerne i fællesskab aftalt nogle bestemte orienteringstekniske emner, som der arbejdes med - både på og mellem U18-samlingerne ude i de respektive TC’er, og derved skaber en rød tråd for det orienteringstekniske arbejde for netop denne gruppe løbere.

Den første samling blev afholdt i Silkeborg-området. Træningerne havde “retning” som det orienteringstekniske fokus, og derudover løb gruppen også en stor stafettræning i Gjern Bakker. Samlingen var vellykket med gode træninger, god mad (lavet af Rolf Lund, HSOK, som har sagt ja til at være med på U18-samlingerne og stå for måltiderne) samt en stor flok motiverede unge løbere, som både var gode til at være fokuseret på træningerne og evalueringerne efterfølgende.

Trænerne glæder sig allerede til næste samling i starten af marts, hvor alle løberne igen samles i Silkeborg og har en dag i Aarhus, hvor de skal træne sammen med de andre landsholdsgrupper.

Foto: Jeppe Ruud

2019 U18 Samling Jeppe Ruud