Skip to main content

Nye datoer for trænerkurser

| Anders Bachhausen | Nyheder 2020

Vinterens træner 1- og 2-uddannelser er flyttet til to weekender i marts, stadig i Silkeborg-området. Det drejer sig om d. 29/2-1/3 og d. 21.-22/3, og man kan således kombinere uddannelsen med deltagelse i DM-nat d. 21/3 i Siellenfeld Plantage.

På uddannelserne udbydes der 4 spor: børnetræner og ungdomstræner (træner 1), og cheftræner og personlig træner (træner 2).

Der er således lagt op til to weekender med masser af fagligt indhold, og mulighed for sparring med både elitetrænere, klubtrænere og ledere.

Uddannelserne tager udgangspunkt i TBU-konceptet og bogen Træning af børn og unge orienteringsløbere.

Træner 1 er for trænere (eller personer, der skal til at være trænere), der har ansvaret for den ugentlige træning af børn og unge i klubben. På træner 1 er der to spor: ét for børnetrænere (trænere for børn under 12 år) og ét for ungdomstrænere (trænere for unge over 12 år). Her er der især fokus på de færdigheder, som børn og unge skal lære, og hvordan man som træner formidler træningen på bedste vis.

Træner 2 er for trænere (eller personer, der skal til at være trænere), der er personlig træner for én eller flere løbere, og for trænere, der har det overordnede ansvar for klubbens træning. På træner 2 er der fokus på bl.a. sportspsykologi træning og træningsplanlægning.

Tilmelding via O-service.

traeneruddannelse