Skip to main content

Sportschef Lars Lindstrøm stopper i DOF

| Helge Lang Pedersen | Nyheder 2019

Sportschef Lars Lindstrøm er i dag den 10. december 2019 trådt tilbage fra sin stilling i Dansk Orienterings-Forbund. Der har gennem noget tid været tydelige forskelle i opfattelsen hos Lars, klubber og DOF’s Hovedbestyrelse om, hvordan dansk landsholdsorientering skal drives.  DOF’s Hovedbestyrelse har besluttet, at det nu er tid til, at alle kommer videre.

Vi er i DOF kede af, at vi ikke har kunnet finde andre løsninger, da Lars Lindstrøm i en lang årrække har været den bærende kraft i at udvikle dansk landsholdsorientering til det høje niveau, som de mange VM-medaljer siden 2014 er et vidnesbyrd om.

Beslutningen berører ikke øvrige ansatte i DOF og vi vil fra DOF’s side gøre vores bedste for at støtte trænerteamet med i deres bestræbelser på fortsat at udvikle talenterne i vores elitegrupper.

Referencen for trænerne overgår til direktør Kenneth Majkjær Mikkelsen fra dags dato.

Vi håber, at vi med denne beslutning kan skabe ro om landsholdsvirksomheden og sikre trænere og løbere de bedst mulige rammer for forberedelserne frem mod det store sportslige mål i 2020, VM på hjemmebane i Trekantsområdet, som vi alle glæder os rigtigt meget til.

  

Ved spørgsmål kan DOF’s formand, Walther Rahbek kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 5036 4042