Skip to main content

World Orienteering Day fik deltagere over hele landet - og verden

| Nyheder 2019

Der blev fundet vej, smilet og svedt over hele landet i den forgangne uge, hvor en lang række danske klubber deltog i den verdensomspændende World Orienteering Day.

Foreløbig er der registeret lige knap 2000 deltagere i Danmark og knap 300.000 deltagere på verdensplan - fordelt på 75 lande.

Det er fjerde år i træk, at det internationale orienteringsforbund IOF stabler orienteringsfesten på benene for at gøre orienteringssporten mere synlig over for især unge og skoler, men som sædvanligt kan alle arrangementer regnes med i det store regnestykke.

Og man kan faktisk fortsat nå at registrere alle orienteringsaktiviteter i perioden 15. - 21. maj for at hjælpe deltagerantallet yderligere i vejret. Det gælder også en helt almindelig klubtræning - alt tæller med. Se mere på www.worldorienteeringday.com.

En stribe klubber tog imod tilbuddet fra DOF's sekretariat om en PR-pakke i forbindelse med World Orienteering Day og modtog lodtrækningspræmier i form af lækre Craft-sportstasker fra Løberen, coverbillede og video til Facebook, pressemeddelelse og pressebilleder.

Det blev til masser af flot omtale ude omkring på klubbernes forskellige Sociale Medie-sider, som man kan se et udsnit af herunder.