Skip to main content

Så nemt bliver I en del af World Orienteering Day

| Nyheder 2019

Har I en træning, familieorientering eller lignende klubaktivitet i perioden 15. - 21. maj, så kan den meget nemt blive et ekstra udstillingsvindue for jeres klub.

I den periode står det internationale orienteringsforbund IOF for fjerde år i træk for eventen World Orienteering Day. Det samler alle orienteringsbegivenheder verden over i løbet af en uge under den samme paraply for at give et løft til opmærksomheden omkring vores idræt.

I år er samtidig første gang siden 2011, hvor vi ikke har Find vej Dagen i løbet af foråret til at vise klubben og sporten frem og eventuelt køre et rekrutteringsforløb i samme ombæring. Derfor vil vi fra DOF-sekretariatets side gerne give en PR-hånd, hvis I i klubberne har lyst til at være en del af World Orienteering Day (WOD).

Vi forestiller os ikke, at I stabler en særskilt event på benene, men snarere at I registrerer den klubtræning el. lign., som I alligevel afvikler - under WOD-paraplyen. Der er ingen særlige krav til eventens størrelse eller karakter for at tælle med i WOD, men det er oplagt at bruge muligheden til at skabe opmærksomhed og invitere nysgerrige indenfor i klubben.

Vi vil som nævnt gerne give en PR-hånd med følgende tilbud.

- PR på Facebook
  - Coverbillede med jeres klublogo samt WOD-logo
  -30 sekunders video til Facebook med specifik info for jeres event
  -Tilføjelse af jeres events i Orienteringssjov + Find vej-kalender

- En generisk pressemeddelelse inkl. billede, der meget let kan rettes til med jeres specifikke event-info og sendes ud til lokal/regionalpresse

- Præmier: Løberen stiller med 14 lækre Craft-sportstasker, som kan bruges til lodtrækningspræmier.

Læs gerne mere på worldorienteeringday.com, hvorfra man også kan printe diplomer mm.

Hvis I gerne vil være med, så send en mail til kommunikationskonsulent Erling Thisted Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.