Skip to main content

LANDSHOLDSPROGRAMMET 2019

| Helge Lang Pedersen | Nyheder 2019

Danmarks Radios store sportsgalla løb som altid over TV-skærmene lørdag aften og ligeledes som altid blev programmet indledt med at opsummere de absolut største idrætspræstationer i Danmark i det forgangne år. Hvis du ikke nåede at se programmet, har du her mulighed for at gense sekvensen, hvor Danmarks ukronede orienteringsdronning, Maja Alm blev fremhævet i det fine selskab. Skulle linket drille, kan du søge "Sportsgalla 2018" frem på DRs hjemmeside og surfre frem til 6:23 minutter inde i programmet.

Med det flotte punktum for året 2018, er det tid at se frem mod endnu et spændende år, der venter de danske landsholdsløbere. Til sommer kommer alle verdens bedste juniorer til Junior-VM i Danmark og vi glæder os til at følge de danske juniorer ved sprinten i Aarhus og skovløbene i bakkerne omkring Silkeborg. Seniorerne kan se frem til drømmeterræn ved VM i norske Østfold og for første gang nogensinde afholdes en World Cup afdeling i Kina.

Landsholdsprogrammet 2019

Traditionen tro har Eliteudvalget samlet landsholdenes program. Du kommer til det ved at klikke her. Vi starter med at se tilbage på de seneste års fantastiske VM-præstationer med  Maja Alm i spidsen. Vores landstræner med ansvar for skovdistancer, Kenneth Buch, fortæller om forberedelserne frem mod VM i Norge og vi løfter lidt af sløret for, hvordan vores landsholdsløbere vil løse den svære opgave med både at forberede sig til VM i skov i 2019 og samtidig blive optimalt forberedt til VM i sprint på hjemmebane i 2020. Og så giver vi de vigtigste landskampe i 2019 nogle ord med på vejen før vi slutter af med information om de danske mesterskaber i 2019.

Undervejs kommer vi også lige forbi de to danske ranglister, TRIMTEX Cup for seniorer og LØBEREN League for juniorer. Som altid håber vi på at få god deltagelse i ranglisteløbene. Allersidst findes årskalenderen, der viser hvor arrangementerne og landsholdenes træningslejre igger - lige til at hive ud og sætte op.

Eliteudvalget og trænerteamet ønsker alle god læselyst og et rigtigt godt o-år i 2019.