Skip to main content

Ungdom, junior og landshold samlet til fælles åben træningsaktivitet i silkeborg

| Johan MacLassen | Nyheder 2021

Czech 5 days 

 I weekenden blev der afviklet åben træningsweekend for U17- og U20-rytterne sammen med landsholdets afsluttende samling.

Samlingen blev flyttet til Silkeborg af praktiske årsager, da skovtilladelser er ligetil og Silkeborg OK's klubhus med tilhørende TD-lokaler skaber gode rammer for MTBO-aktiviteter.

Fredag aften blev der i bedste mingle-aktivitet afviklet de årlige uofficielle landsholdsmesterskaber i brætspil, inden træningen for alvor blev sat i gang lørdag morgen.

Lørdagens program bød på træning i Silkeborg Vesterskov hvor både MTB-køreteknik og MTBO-evnerne blev udfordret i en ny sjov øvelse - opfundet af landstræneren. Om eftermiddagen gik turen til Finderup Øvelsesplads, hvor den nyligt oprettede MTBO-klub Navet arrangerede træningsløb. Det var et glædeligt gensyn med sand og kampvognsspor i VM-stafet-terrænnet fra 2019.

Søndag morgen ved  solopgang gik starten på sprinttræning i Silkeborg midtby, og udover nogle enkelte morgenfriske hundeluftere var det kun 14 tossede MTBO-ryttere som farede forvildet rundt i Silkeborgs små gader - umiddelbart efter målgang på sprinten gik det i samlet flok til Østerskoven, hvor der stod O-intervaller på programmet og dermed en afslutning på årets sidste samling i MTBO-regi.

Næste gang der afvikles en åben MTBO-samling bliver d. 28.-30. januar 2022 - igen med udgangpunkt fra Silkeborg og leder-teamet håber på et godt fremmøde og glæder sig til et par dage med godt humør og masser af MTBO.

Indbydelse kan findes her og via O-service hvor også tilmeldinger foretages.