Skip to main content

Lørdag kan du måle dig med landsholdet igen

| Nyheder 2021

2021 nyhed landsholdstraening

 

Indbydelse til åben national elitekonkurrencetræning lørdag d.27/2 i Højen ved Vejle 

Landsholdet og OK Snab indbyder alle talent- og eliteløbere (15-40 år) til en åben national konkurrencetræning i Højen ved Vejle, hvor konkurrencetræningen vil blive afviklet i løbet af lørdagen. Det vil ske med god spredning mellem alle deltagerne - både i skoven og ved parkering, start og mål.

Konkurrencetræningen var oprindeligt tænkt som den første i en række af 5 nationale stafettræninger i løbet af 2021 rundt omkring i Danmark, da ét af landsholdets hovedfokusområder i år er både skov- og sprintstafet. Men da det fortsat ikke er muligt at forsamle flere end 5 personer på samme tid (ud over landsholdsløberne), så bliver den første konkurrencetræning i stedet afviklet som en forlænget mellemdistance med individuel start med god mellemrum, i stil med den måde som mange klubber arrangerer coronavenlige træningsløb for tiden.

Banerne er hhv. 5,7 km. for damer og 6,9 km. for herrer med vindertid på 45 minutter for begge klasser. Landstræner Tue Lassen står for terrænvalg og baner med henblik på at udfordre på vejvalg og gennemførsel i stærkt kuperet terræn, noget som også bliver aktuelt i de tjekkiske VM-terræner til sommer. Der vil være tidtagning med SportIdent touchfree og gps kan efterfølgende uploades til www.o-track.dk for sammenligning af vejvalg.

En del af landholdsløberne har meldt deres ankomst og vil starte fra kl. 10.00, og i timerne efter vil det være muligt for andre talent- og eliteløbere at prøve kræfter med de samme baner og matche sig mod landsholdsløbernes tider. OK Pan Elite har således også meldt deres ankomst, og vil blive tildelt starttider i de efterfølgende timer, men der er plads til flere.

Tilmelding skal ske til Tue Lassen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) senest på onsdag d. 24/2, hvorefter der vil blive lavet en udførlig logistikplan og startliste, som sikrer at alle retningslinjer overholdes.

Ved mange tilmeldinger kan det således blive aktuelt at starttiderne kan komme et godt stykke ud på eftermiddagen. Instruktion og plan vil blive udsendt direkte til de tilmeldte deltagere på torsdag.

Resultatliste med stræktider vil efterfølgende kunne findes på https://center.sportident.com/results/orienteering/dansk-orienterings-forbund