Skip to main content

KORT - NYHED

| Flemming Nørgaard | Nyheder 2018

Der er i efteråret sket meget på kortfronten, mest af teknisk art. 

Det er samlet i "nyhedsbrev december 2018" som ligger på DOFs hjemmeside under kort-dokumenter - 1 nyhedsbrev december 2018 og kan downloades direkte her og alle dokumenter nævnt i nyhedsbrevet kan downloades samlet her.

Det indeholder nogle tilføjelser og rettelser til ISOM 2017, justering af farvedifinitionerne, åbning for brug af CMYK tryk for IOF events, uddannelse af korttegnere med meget mere.

Her skal nævnes at der nu er downloadet materiale for korttegning fra MapMagic serveren over 1200 gange over de sidste 3 år. En tydelig understregning af hvor velfungerende og vigtig systemet er for korttegningen. Stor ros til Ulrik Nielsen, som står bag MapMagic. 

Vi har i år måttet sige farvel til to kortkonsulenter, Arne Petersen og Asger Jensen, som på grund af helbredet har ønsket at stoppe med konsulentarbejdet. De vil dog stadig være aktive for deres klub med korttegning og mon ikke der kan lokkes et god råd ud af dem. En stor tak for deres mangeårige store arbejde med at hjælpe klubber og korttegnere til at fremstille de bedst mulige kort til gavn for os alle.