Skip to main content

14. december: Cityløb i Indre København

| Nyheder 2018

Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende år.

Lyngby Orienteringsklub står for indholdet i dagens låge, bag hvilken der gemmer sig en urban orienteringsoplevelse. Klubben skriver:

Tirsdag den 11. juni 2019 kl. 18 starter endnu et Cityløb, som denne gang forløber i det indre København med start og mål på Kastellet. 

Af de godt 400 løbere der deltager hvert år er omkring halvdelen ikke medlemmer af en orienteringsklub, og en ret stor del af disse tilhører løbeklubber, som er tilknyttet større virksomheder, så som Novo Nordisk, Danske Bank m.m. 

Cityløbet appellerer sjovt nok både til hærdede o-løbere og til motionsfolk uden orienteringsmæssig erfaring! Det sociale aspekt har stor prioritet. 
For O-løbere er det en vejvalgs-udfordring samt en anderledes O-løbsoplevelse i ”storbymæssige” omgivelser, som man ikke er så vant til – der trækker! 

For motionsfolket er det en udfordring, der ikke er sværere end at alle kan gennemføre løbet, og dermed tage en stor succes oplevelse med hjem, både for den enkelte og for gruppen! 

Løbets hjemmeside og Facebook-albummet med knap 300 flotte billeder fra årets udgave af Cityløbet

Foto: Mads Godvin Jensen/Lyngby OK's Facebookside