Skip to main content

4. december: Vinterlangdistance og Nytårsstafet

| Nyheder 2018

Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende år.

Bag dagens låge gemmer sig hele to konkurrencer - Vinterlangdistance-løbene i Nordkredsen og Holbæk OK's nytårsstafet.

Vinterlangdistanceløbene tæller fem løb fra december til februar, hvor der er mulighed for at få nogle seriøse kilometer i benene. Arrangørerne byder på løbsbaner mellem 3,5 og 20 kilometer, mens der er MTBO-baner i de skove, hvor det er muligt at få tilladelse. Næste konkurrence i serien er 6. januar i Tinnet Krat - og du finder invitationen her.

Nytårsstafetten løbes samme dag - d. 6. januar, i Kårup Skov ved Sejerøbugten. Her er bådeMix-stafet, Familie-stafet, som begge er 3-mands stafetter. Derudover er der en 2T6 stafet, som er en 2-mandsstafet, hvor hver løber løber de samme 3 baner, så man løber både med og mod sin makker. Endelig er der igen i år Børnestafet med 3 deltagere på begynder/nemme baner.

Arrangøren, Holbæk OK, skriver blandt andet: Stævnepladsen ligger ved fint udsigtstårn midt i skoven, og de baner, som kommer længst sydpå kommer ud i dejligt "bjergrigt" terræn, så der er udfordring for alle.

Se mere på løbets indbydelse og følg med på løbets Facebookside.