Skip to main content

Markering af Ida Bobachs landsholdskarriere

| Helge Lang Pedersen | Nyheder 2018

Som man har kunnet læse her på DOFs hjemmeide for nogle dage siden, har Ida Bobach, OK Pan Aarhus, besluttet at indstille sin aktive landsholdskarriere.


Dansk Orienterings-Forbund og OK PAN Aarhus inviterer i den anledning alle interesserede til en markering af Idas enestående landsholdskarriere ved et uformelt arrangement i OK PAN Aarhus' klubhus Silistria, Ørneredevej 15, 8270 Højbjerg tirsdag den 11. december 2018 kl. 16:30 - 17:45.

 Ida B podiet WOC 2015

Ida Bobach - med guldmedaljen fra VM Langdistance 2015

Der serveres et let traktement og vi vil fra Dansk Orienterings-Forbund og OK PAN Aarhus side benytte lejligheden til at takke Ida for hendes fantastiske bidrag til det danske landshold og for de oplevelser, hun har givet os.

Heldigvis stopper Ida ikke med orientering, så der er på ingen måde tale om et farvel, blot en overgang til en ny fase i livet og da Ida jo er i lykkelige omstændigheder, vil vi også benytte lejligheden til at ønske Ida og familie alt muligt held og lykke fremover.

Umiddelbart efter arrangementet er der mulighed for at deltage i OK Pans klubtræning. Medbring løbeudstyr og pandelampe og sørg for at være klar og omklædt kl. 17:55!

Alle er velkommen og det koster ikke noget at deltage, men af hensyn til det praktiske arrangement, vil vi bede alle, der planlægger at deltage, om at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest lørdag den 8. december. Fortæl gerne i mailen om du kun deltager i arrangementet for Ida eller også ønsker at deltage i træningen bagefter.


Vel mødt!


Dansk Orienterings-Forbund og OK PAN Aarhus

v/ Helge og Ebbe