Skip to main content

Fantastisk stemning ved weekendens KUM

| Nyheder 2018

kum2018

195 løbere i alderen 11-20 år fik en fantastisk oplevelse sportsligt og socialt, da der i weekenden blev afholdt Kredsungdomsmesterskaber (KUM).

Lørdag formiddag blev den afsluttede afdeling af Ungdomscupen og Løberen Junior league afviklet i Vælderskoven i Skørping. Trods vinterlige temperatur var det svært at lægge en dæmper på løbernes glæde over at være med, om end de 15 frivillige leder fra kredse måske ønskede at de havde taget et par ekstra sokker med.

Formiddagens konkurrence skulle også bruges til at afgøre Kredsungdomsmesterskabet. Konkurrencen var hård, idet Nord- og Østkredsen i år havde næsten lige mange løbere til start. Det blev dog Østkredsen, der løb af med den samlede sejr. KUM-festen var ligeså legendarisk, som den bør være - og her viste flere af de ældre løbere sig som gode rollemodeller; De fik inkluderet de yngre og måske lidt generte løbere i det store fællesskab på dansegulvet. 

Søndag stod den på stafet, hvor kredsene viste sig at være forholdsvis jævnbyrdige, idet alle formåede at komme i top tre. Hele arrangementet blev krydret med festlige kommentarer fra de to erfarne speakere, Jonas Munthe og Lasse Grøn.

Dette års KUM blev arrangeret af Aalborg OK.

Stafetten er nu givet videre til Østkredsen, hvor Søllerød OK står for konkurrencer og festivitas i 2019.

Tusind tak til Aalborg OK for et godt arrangement, og til alle de frivillige ledere og medhjælpere, som havde valgt at bruge weekenden på at give vores unge orienteringsløbere en god oplevelse.

Tekst af Heidi Holmberg, formand i Børn og Unge-området.