Skip to main content

Interessetilkendegivelse til juniorlandsholdet 2019

| Nyheder 2018

JWOC2018 intervallerInteressetilkendegivelsen er for dig der er årgang 1999-2002, og har ambitioner om en udtagelse til Juniorlandsholdet og Junior-VM (JWOC), Ungdoms-EM (EYOC) og Junior European Cup (JEC).

Hvis du går og drømmer om at være en del af det danske Juniorlandshold, er en af forudsætningerne, at du udfylder og indsender en interessetilkendegivelse. En indsendt interessetilkendegivelse er ligeledes en forudsætning for at kunne tildeles wildcard til en af Juniorlandsholdet samlinger, ligesom det er en forudsætning for en udtagelse til mesterskaberne - JWOC, EYOC og JEC i 2019.

Interessetilkendegivelsen giver dig mulighed for at reflektere over egen træning og satsning, og blive opmærksom på egne styrker og udviklingspotentialer. Brug gerne din træner som sparringpartner når du udfylder den.

I udtagelsesprocessen bruges - udover interessetilkendegivelsen - også jeres træningsdagbog på Sportlyzer. Det er derfor afgørende at denne holdes opdateret.

Alle løbere fra årgang 99-02, som er en del af et af landets TalentCentre (TC´er), forventes at indsende en interessetilkendegivelse.

Indsendelse skal ske senest fredag d. 12. oktober til Juniorlandstræner Jeppe Ruud på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udtagelsen til Juniorlandsholdet offentliggøres torsdag d. 1. november.

Interesseskemaet kan downloades her