Skip to main content

OK Syd og Skive AMOK vandt GPS-ure i O-Track-konkurrence

| Nyheder 2018

otracktiliosLøberne i OK Syd og Skive AMOK kan glæde sig til at blive endnu skarpere til at bruge DOF’s GPS-tjeneste O-Track i den kommende tid. De to klubber vandt O-Track-konkurrencen for henholdsvis april og maj måned og modtager derfor et Garmin GPS-ur, der nemt kan optage GPS-tracks og overføre dem til O-Track.

OK Syd var i april ekstra flittige med at få lagt klubbens Find vej-projekter ind i O-Track, mens det for Skive AMOK’s vedkommende var de mange uploadede tracks i forbindelse med Skive Sprinten i maj, der gjorde udslaget i konkurrencen.

I den nu overståede konkurrence belønnedes klubberne for både at lægge Find vej-projekter op ligesom det gav point, når der blev lagt tracks op på klubbens aktiviteter. Samtidig var scoren relativ efter hvor mange medlemmer, de enkelte klubber har.

Både klubber og løbere har været flittige til at få O-Track ud over rampen i foråret. I maj alene blev der loadet flere end 850 tracks op i forbindelse med danske events og flere end 30 klubber lagde baner op i løbet af måneden.

DOF’s sekretariat kontakter vinderne, så GPS-urene hurtigst muligt kan komme ud og gøre gavn.

Hvis du eller klubben endnu ikke er kommet i gang med O-Track, kan du finde en vejledning her.