Skip to main content

Nu kan skoleelever nemt lære at finde vej

| Nyheder 2018

Folkeskolelærere over hele landet får nu stillet et let tilgængeligt og gratis e-læringsforløb til rådighed, når de vil lære eleverne at finde vej med kort og kompas.

Forløbet består af fem moduler, hvor eleverne først bliver præsenteret for ca. 20 minutters forberedelse foran computerskærmen, hvor de med tekst, billeder, videoer, lyde, øvelser og quizzer bliver klædt på til bagefter at snøre løbeskoene og selv finde vej.

Der er udviklet en særskilt lærervejledning til hvert modul, som udover at præsentere lærerne for elevernes materiale også går i dybden med bl.a. læringsmål, undervisningsaktiviteter og pædagogiske overvejelser.

Forløbet er tilrettelagt for 6./7. klasser, men der er differentieringsmuligheder, så det også kan benyttes på andre klassetrin.

Det er DOFs skolekonsulenter Laura Sørensen, der har udarbejdet forløbet i samarbejde med Peak Balance og med støtte fra Nordea-fonden.

Forløbet findes på Idrættens E-læring: www.ie.dif.dk og kan hentes til både lærere og elever, når de har oprettet sig gratis som brugere.