Skip to main content

Vinderne af fotokonkurrencen fundet!

| Anders Bachhausen | Nyheder 2018

Søren Stougaard

Foto: Søren Stougaard

 

Fotokonkurrencen om at indsende billeder til den kommende bog, Træning af børn og bnge orienteringsløbere, er afsluttet og de 3 vindere fundet. Der er blevet indsendt rigtig mange gode billeder, så bogen bliver fyldt med flotte illustrationer af det den handler om: børn og unger, der dyrker orientering.

De tre vindere er:

Thomas Damm Als

Camilla Louise Bevensee

Søren Stougaard

De vinder alle tre et eksemplar af den nye bog, der forventes at udkomme i løbet af efteråret.

Camilla Bevensee

Foto: Camilla Louise Bevensee

Thomas Damm Als

Foto: Thomas Damm Als

Tak til alle der har indsendt billeder, og dermed bidraget til vores fælles projekt om at give børne- og ungetræning i dansk orientering et løft. Hvis man skyder flere gode billeder i løbet af sommeren og efteråret, så er man meget velkommen til at fortsætte med at indsende billeder til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi har endnu mere godt at vælge imellem. Der gælder selvfølgelig de samme betingelser som for konkurrencen:

  • Ved indsendelse skal det angives hvem fotografen er, og hvem evt. portrætterede på billedet er.
  • Ved indsendelse giver du automatisk lov til, at billedet må udgives i bogen Træning af børn og unge orienteringsløbere.
  • Fotografen nævnes ved navn i bogen. Hvis dette ikke ønskes, så skal dette meldes ved indsendelse af billedet.
  • Indsendelse medfører ikke automatisk, at billedet bliver udgivet i bogen.
  • Indsendelse af portrætbilleder skal ske under forudsætning af, at der er givet samtykke af de portrætterede, eller deres værge, til at billedet af dem må udgives i bogen Træning af børn og unge orienteringsløbere. Læs mere om portræt- og situationsbilleder her: https://www.datatilsynet.dk/emner/boern-unge-og-uddannelse/brug-af-billeder/