Skip to main content

VM Holdet 2018 er komplet

| Nyheder 2018

Andreas Boesen Tue Lassen VM Sprintstafet 2017Andreas Boesen, OK Roskilde, måtte desværre melde afbud til EM pga. et længere skadesforløb. Siden da, og igennem hele juni har der være positiv udvikling i forløbet, og Andreas Boesen er derfor blevet udtaget til VM 2018. Andreas Boesen har adskillige gange bevist sit høje niveau på sprint, og derfor får han igen muligheden for at præstere på højeste niveau.

Søren Bobach, OK Pan Aarhus, pådrog sig i slutningen af maj et brud i foden som ikke umiddelbart bragte hans VM deltagelse i fare. Nærmere undersøgelser under genoptræningsforløbet har dog kompliceret forløbet, og han tvinges derfor desværre til at melde afbud til VM. Søren Bobach forventes tilbage i konkurrence til efteråret.

Cecilie Klysner, FIF Hillerød Orientering, har fået det meste af foråret spoleret af en irriterende skade i svangbuen der ikke har villet slippe. Der har i hele forløbet været et tæt samspil med Team Danmarks sportsmedicinske service, et samarbejde der blandt andet muliggjorde EM deltagelse. Oven på EM har hun været igennem flere undersøgelser, og den stillede dianose kræver hvile og ro i de kommende uger. Dette gør desværre en VM deltagelse og et forsvar af VM-sølvmedaljen på sprintstafet umulig. Cecilie forventes tilbage i konkurrence i løbet af efteråret.

VM Holdet 2018 består af følgende løbere:

Damer:
Amanda Falck Weber, Tisvilde Hegn OK: Lang og sprint
Caroline Gjøtterup, Faaborg OK: Mellem og sprint
Maja Alm, OK HTF Haderslev: Lang og sprint
Miri Thrane Ødum, OK Øst Birkerød: Lang og mellem

Herrer:
Andreas Hougaard Boesen, OK Roskilde: Sprint
Björn Cederberg, Tisvilde Hegn OK: Lang og mellem
Jakob Ekhard Edsen, Aarhus 1900 Orientering: Sprint
Magnus Dewett, OK Snab Vejle: Mellem og sprint
Tue Lassen, Faaborg OK: Lang

Pga. afbud af tidligere udtagne løbere, udtages stafetholdene internt efter VM træningslejren d. 2-22/7.

Kommentarer og spørgsmål til udtagelsen bedes rettet til Sportschef Lars Lindstrøm på mobil 41 96 93 73 senest tirsdag d. 10. juli.