Skip to main content

Esbjerg løb med første GPS-ur i O-Track-konkurrence

| Nyheder 2018

paaskeloeb


Påskeløbet på Fanø gav O-Track et gennembrud med flere end 600 uploadede tracks - og dermed også OK Esbjerg en hjælpende hånd i klubkonkurrencen. Foto: Helge Lang Pedersen

OK Esbjerg bliver den første klub, der løber med et GPS-ur efter sejren i klubkonkurrencen, der følger med lanceringen af DOF’s nye GPS-tjeneste. Her tæller antallet af GPS-tracks, der er uploadet til alle klubbens aktiviteter i den forgangne måned samt antallet af permanente Find vej-baner, der er lagt ind i systemet.

Læs mere om O-Track og konkurrencen her

De scorede point deles med antallet af medlemmer i klubben – og på den led opnås den endelige værdi. De mere end 600 GPS-tracks, der blev uploadet i løbet af de tre påskeløbsdage gav OK Esbjerg en klar sejr med en værdi på 8,56.

OK H.T.F har uploadet hele otte Find vej-projekter i O-Track og snupper dermed andenpladsen i marts måned med en score på 1,26. OK Roskilde, der stod for to af Danish Spring-konkurrencerne bliver nummer tre med 1,06.

Konkurrencen fortsætter i april og maj, og der er således rig mulighed for at være med.

Hvis din klub endnu ikke har rettigheder til at oprette træninger og konkurrencer i O-Track, så kontakt DOF’s sekretariat på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.