Skip to main content

MTBO-landsholdstrupperne for 2018 er udtaget

| Nyheder 2018

mtbomedaljer2017

Efter et særdeles medaljerigt 2017 for mountainbikeorienteringslandsholdene har landstræner Lasse Bonne Pedersen sat navne på de ryttere, som udgør landsholdsgrupperne i 2018.

Senior - Cæcilie R. Christoffersen (OK Øst Birkerød), Camila Søgaard, Oliver Friis samt Rasmus Søgaard, (alle tre OK Horsens).
Junior - Sara L. Brinch, Thomas Steinthal (begge FIF Hillerød).
U17 - Annika Henriksen (OK Svendborg), Christine R. Hansen (OK Allerød ), Mikkel B. Nørgaard (OK Øst Birkerød), Morten Ö. Jørgensen (OK Snab), Noah T. Hoffmann (OK Pan).

Landstræner Lasse Bonne Petersen skriver i MTBO-områdets beretning for 2017, at landsholdet i de seneste år har været inde i en udvikling, der i dag giver et meget smalt landshold med relativt få atleter - men til gengæld med verdensklasseniveau.

Den primære målsætning for 2018, er at fastholde disse atleter og deres høje niveau, samt understøtte en positiv udvikling for de øvrige atleter. Lykkes det, er resultatmålsætningen 1-3 medaljer til både VM og EM 2018.

MTBO-landsholdet har i efteråret 2017 iværksat en langsigtet satsning frem mod VM MTBO i Danmark 2019. Det er målsætningen at landsholdet på både junior- og seniorsiden skal være blandt de domine-rende nationer til VM MTBO i Danmark i 2019

Et andet stort fokus for landsholdet, er fortsat at kunne fungere som fyrtårn i den aktuelle talentudvikling. Således er det ønsket, at der kommer flere unge (under 17 år) til sporten og deraf en positiv udvikling af unge talenter, der ønsker at satse på MTBO som deres primære sport.

Link:
Trimtex MTBO Cup 2018
EM Ungarn
VM Østrig