Skip to main content

11. december: DM Lang i Ulbjerg Plantage

| Nyheder 2017

DOF åbner hver dag en låge i julekalenderen, og bagved gemmer sig et eller flere orienteringsarrangementer i 2018.

11. december: DM Lang i Ulbjerg Plantage

Søndag 9. september 2018 arrangerer Viborg OK DM Lang i Ulbjerg Plantage nord for Viborg.

Ulbjerg er en orienteringsmæssig udfordring i lighed med klitplantagerne i Vestjylland, og med årene bliver den bare bedre og bedre som følge af, at nåletræer er blevet voksne, tyndet ud og derved mange steder giver god gennemløbelighed i detaljerigt og let kuperet terræn. Og så er der åbne, kuperede hedeområder, hvor den blomstrende lyng byder én velkommen.

Noget har sikker pakket en lignende gave ud tidligere, idet der var Jysk-Fynske mesterskaber i 2008 og påskeløb i 2011. Løbet bliver selvfølgelig på nyreviderede kort, tegnet af Steen Frandsen, hvilket betyder højeste kvalitet.  Med hensyn til banelægning og alle de andre ting, som skal til for at arrangere et orienteringsløb, så rummer Viborg OK betydelige kompetencer og erfaringer, senest demonstreret ved DM Hold i Finderup 24. september 2017. 

Dagen før er der DM Stafet ved Herning, så løbet i Ulbjerg kan sagtens kombineres med et ophold i Viborg by, hvor der er gode spisesteder og mulighed for at gå på opdagelse i de historiske gader omkring Viborg Domkirke.

Så det er bare med at få sat et kryds i kalenderen for weekenden 8.– 9. september 2018.


Kortudklip fra tidligere orienteringskort over Ulbjerg.

Følg med på Viborg OKs hjemmeside