Skip to main content

6.december: Find vej Dagen 2018

| Nyheder 2017

DOF åbner hver dag en låge i julekalenderen, og bagved gemmer sig et eller flere orienteringsarrangementer i 2018. 6. december 2017.

6. december: Find vej Dagen lørdag d. 5. maj 2018.

Vi skal være flere klubber i Danmark, der rekrutterer flere medlemmer til klubberne og derved som medlemmer i DOF.

I dag er vi ca. 65 registrerede klubber i Dansk Orienterings-Forbund (Kilde www.o-service.dk) + nogle mindre klubber med få medlemmer og dertil nogle samarbejder af forskellig art.

Disse klubber har pr. 3. december 2017 6.546 registrerede aktive medlemmer. Hertil kommer registrerede friløbere og passive medlemmer m.v. Statistikken kan ses på https://www.o-service.dk/#/menuleft/66 (når du er logget ind).

Find vej Dagen lørdag d. 5. maj 2018 ca. fra kl. 10.00 – kl. 15.00 (Lidt forskelligt fra klub til klub)

er en rigtig god anledning til at udbrede et større kendskab til vor idræt, og derved også med henblik på at rekruttere flere nye aktive medlemmer.

 

Find vej Dagen vil være dagen, hvor de klubberne byder velkommen til alle, der har lyst til at prøve kræfter med orientering som sport, eller bare det at finde vej i deres lokale område.

Vi vil se, at klubberne har sat forskellige baner op, så de nye potentielle medlemmer kan finde en bane, der passer den enkeltes niveau. Der bør være noget for den individuelle løber, til de 2 der løber sammen, eller bare til hele familien, der vil gå en tur i byen, parken eller i skoven. Der vil og bør være diplomer, medaljer og en lille gave til de små. 

De efterfølgende uger derefter bør klubberne afholde træningsdage, hvor deltagerne er velkommen til at se, om orienteringsløb kunne være noget for dem på længere sigt.

Derfor er det vigtigt, at klubberne ved Find vej Dagen som minimum får oplyst navn og adresse, e-mail adresse og muligvis telefonnummer på deltagerne.

Og det allervigtigste er at klubberne ad flere gange foretager en opfølgning med e-mails o.s.v.Billeder fra Herning OK billedalbum fra Find Vej Dagen 29. april 2017

Forbundet håber på, at så mange klubber som muligt bakker op om Find vej Dagen lørdag d. 5. maj 2018 - gerne endnu flere end de 45 deltagende klubber i 2017.

Jo flere arrangementer vi kan magte, jo større et publikum når vi også ud til. Og dermed er potentialet for at rekruttere nye medlemmer også større end ellers.

Indsendt af julekalenderkoordinatoren Tom P. Neesgaard   e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.