Skip to main content

Endnu to gode Naturløb afholdt.

| AB | Nyheder 2017

I denne uge blev der afholdt Naturløb i både Århus og Varde.

I Århus var det Mindeparken, der lagde græs til 520 skoleelever, der skulle finde vej. Så mange elever stiller krav til organisering, og dagens arrangør, OK Pan Århus, havde fordelt klasserne på 4 forskellige starter, for at kunne afvikle løbet om formiddagen. Det var klassen 6. Neptun fra Frederiksbjerg Skole, der endte med at finde flest poster, og kunne dermed kalde sig skolemester, mens klasser fra Mårslet Skole tog sig af sejren for både 4.- og 5. klassetrin.

Mindeparken Naturløb

I Varde blev der fredag løbet i Arnbjergparken i midten af Varde. Her deltog 100 elever fra de lokale skoler, som OK West havde inviteret til løbet. Elever og lærere mødte med meget stort engagement og gejst, og rigtig mange af eleverne nåede at finde alle 20 poster inden for de 30 minutter, som de har til rådighed på mangepostløbet. Varde har sat danmarksrekord i regnfald i september, og det kunne ses og mærkes på jorden i parken. Samtlige elever måtte tage tilbage til skolen med muddersprøjt langt op ad ryggen; et solidt tegn på, at alle havde deltaget aktivt i løbene.

Varde

Naturløbene arrangeres af Dansk Orienterings-Forbunds klubber i samarbejde med Aktiv Året Rundt, og er støttet af Nordea-fonden.