Skip to main content

Naturløbet kører videre i Horsens og Herning

| Anders Bachhausen | Nyheder 2017

Onsdag d. 6/9 bød på to på udgaver af Naturløbet med samlet ca. 900 deltagere.

Naturløb Sdr. Anlæg

I Herning bød klubmedlemmerne med Asger Kristensen og Kim Schimdt i spidsen velkommen til ca. 500 elever. Asger fortæller om dagen:

”Det var en flok glade elever og deres stolte lærere fra Lind skole der kunne modtage vandrepokalen som årets bedste skole.

Det skete efter at 500 elever fra ni skolers 5. og 6. klasse havde kæmpet bravt om at blive kommunens bedste orienteringsskole ved onsdagens Naturløb i Sdr. Anlæg. Eleverne havde også mulighed for at prøve orienteringsklubbens elektroniske tidtagningsudstyr, når de søgte at blive den bedste i Halvmånesprinten, der som navnet antyder, var lavet rundt om Halvmånesøen i anlægget. Over 400 starter blev det til på den ca. 400 meter lange bane.”

I Bygholm Park i Horsens bød Horsen Oks veteraner eleverne på mangepostløb med SportIdent-tidstagning. Det var 4.-6. klassetrin der dystede, og klasserne fra Søvind skole havde en god dag, og trak sig sejrrigt ud på både 4., 5. og 6. klassetrin. Sprintbanen var, ligesom i Herning, meget populær, og mange elever skulle have flere forsøg til at sætte den hurtigste tid. Det kunne tydeligt ses på græsset i den regnvåde park, der i løbet af arrangementet forvandlede sig til en regulær mudderbane.

Søvind Skole, 5.

Naturløbet arrangeres af Dansk Orienterings-Forbunds klubber i samarbejde med Aktiv Året Rundt og Nordea-fonden.