Skip to main content

Kell Sønnichsen fik overrakt DOFs ærestegn i Estland

| Nyheder 2017

Kell Sønnichsen, der på billedet herover tager billeder til DOFs presseindsats under VM i Estland, blev tildelt DOF’s ærestegn ved Repræsentantskabsmødet i marts men var ikke til stede.

I stedet fik han tildelt ærestegnet under VM i Estland.

-Vi havde lejlighed til at bo sammen med Kell i en uge og så vidste vi hvor vi havde ham, udtaler DOF’s formand, Walther Rahbek.

Han er ellers svær at få en aftale med og dette afspejler jo netop det enorme arbejdsgen han har for alle dele i DOF. Kell er her, der og allevegne. I sit arbejde som stævneleder, stævnekontrollant, fotograf, medskribent på Orientering, hjemmeside og al med kommunikation og IT. Kell tegner kort og er med-stævneleder ved Junior VM i 2019, for blot at vise lidt om hans spændvidde.

Det er helt fortjent at han modtager ærestegnet, og som vi sagde til ham ved den lille ceremoni i Estland – så er det ikke et tegn til at gå på pension. Tværtimod, det gives for hans fortsatte anerkendelse og aktive indsats i DOF.

- Kell er en fantastisk kammerat og hjælper overalt i organisationen og aldrig bliver det ham som kommer i centrum. Vi er så stolte af at have ham med om bord, slutter Walther Rahbek.

Foto: Helge Lang Pedersen