Skip to main content

2x Søgaard vandt det hele ved weekendens DM i MTBO

| Nina Hoffmann | Nyheder 2017

Mellem VinderX2 Camilla og RasmusKolding Orienteringsklub har i weekenden afviklet DM i MTBO med langdistance lørdag og mellemdistance søndag. Der blev budt på spændende baner - til såvel tilmeldte, som de der købte åbne baner på dagen, god forplejning og vejret viste sig fra den solskinnende side.

MTBO er en orienteringsdisplin under udvikling og der var ved weekendens DM'er lidt over 100 til start begge dage. Der blev kæmpet om pladserne i de forskellige klasser, hvor vi må konstatere at det stadig er de lidt ældre herre (H50 og H60), der er de store klasser.

I H/D 21 var det tvillingerne Camilla & Rasmus Søgaard, begge fra Horsens OK, der dominerede både lørdag og søndag, hvor de vandt i hver deres respektive klasse. Løbene har været udtagelse til dette års EM og VM, der afvikles i hhv. Frankrig og Litauen. Danmark har i seniorklassen gennem en lang periode været med helt fremme og det er dejligt at kunne konstatere i denne weekend at ungdoms og juniorklasserne er voksene, så der kan skabes ny talenter til at repræsentere Danmark fremadrettet. Ved EM i Frankrig afvikles der samtidig VM for Master klasserne, hvor også Danmark gør det godt og pt er det land med anden flest deltagere, kun overgået af værtslandet Frankrig.

Resultater, billeder m.m. - http://www.koldingorienteringsklub.dk/ny/index.php/arrangementer/2016-12-16-19-57-45/20170618-dm-mountainbike-orientering-mellemdistance-kolding-bramdrup-skov

Koldingsfacebook-side med bla. billeder - https://www.facebook.com/koldingorienteringsklub/?fref=ts