Skip to main content

Pinseweekend mellemdistance

| Thomas Jensen | Nyheder 2017

Billede: Glade vindere i H/D16 Hedvig Gydesen og Anton Werner Løhndorf (Foto: Helge Lang Petersen)

Testløbenes mellemdistance blev i dag afviklet i Grib Skov Mårum.

I H16 løb Anton Werner Løhndorf en forholdsvis sikker sejr i i hus. Han var godt et minut foran gårsdagens 2ér Morten Örnhagen Jørgensen. Daniel B. Schmidt blev 3’er, mens gårsdagens vinder Søren Thrane Ødum sikrede sig en fjerdeplads.

I D16 var vinderpodiet en tro kopi fra gårsdagens sprint. Hedvig Valbjørn Gydesen vandt således sin anden sejr af to mulige. I dag var Siri Simonsen imidlertid tættere på end på gårsdagens sprint. Det var således kun 32 sekunder, der skilte de to piger. Alberte Kaae-Nielsen var på tredjepladsen også under et minut efter Hedvig.

Hos de lidt ældre piger i D20, tog Josefine Lind en meget sikker sejr. Hun var 3:13 minutter foran Ida Øbro på andenpladsen. De to piger blev også henholdsvis 1’er og 2’er i går, så de har fået gjort rigtig god reklame for deres kandidatur til Junior-VM holdet. Men det var en meget tæt kamp om andenpladsen. Agnes Kracht var således blot fire sekunder efter Ida, og Annika Simonsen og Lise Termansen delte fjerdepladsen blot seks sekunder efter Agnes.

I H20 blev der byttet en del om på topplacerigerne i dag. Lasse Fugmann Thamdrup, der blev 5’er på sprinten, vandt, mens Carl Emil Schøier Kovsted gentog sin andenplads fra sprinten. På de efterfølgende pladser fulgte Mikkel Lyskjær, Rune Østergaard og Mads Skaug – mens 1’eren og 3’eren fra sprinten Andreas Bock Bjørnsen og Malthe Poulsen sluttede som nr. henholdsvis 12 og 9.

I morgen er sidste chance til at gøre et godt indtryk på junior- og ungdomslandsholdstrænerne, når langdistancen afgøres i samme område. Du kan igen følge slagets gang live på: http://www.fiforientering.dk/wp-pinse2017/?page_id=990&lang=da.