Skip to main content

Silkeborg OK var Årets Klub 2016

| Nyheder 2017

Silkeborg OK løb med hæderen for 2016, da DOF - traditionen tro – kårede Årets Klub ved repræsentantskabsmødet i forrige weekend. I kåringen blev der lagt vægt på, i hvor høj grad klubben har formået at udvikle sig på en måde, så den både er attraktiv for eksisterende og nye medlemmer, og om den optræder som rollemodel for andre klubber.

Den afgående områdeformand for Motion og Foreningsliv, Heidi Kristensen, fremhævede ved overrækkelsen Silkeborg OKs arbejde med Minitræning for de 5-8-årige og synergien ved også at tage elementer fra adventure- og multisport ind i klubben.

Samtidig har SOK været med at gøre trænertjansen mere attraktiv for unge – blandt andet gennem Instagram-profilen Sweetcoachlife, hvor trænerne gennem billeder fortæller om stort og småt fra trænerlivet. Klubben bruger også Facebook til at kommunikere til og med sine medlemmer om blandt andet træninger, postindsamlerhjælp og tilmeldinger til konkurrencer.

Endelig har klubben oprettet en stilling som frivillighedskoordinator, der har til opgave at matche klubbens behov med medlemmernes kompetencer og lyst.

Silkeborg OK har i løbet af de seneste to år fået 70 nye medlemmer.

Det er fjerde gang, at Årets Klub uddeles i sin nuværende form.

Rep5

Den afgående områdeformand i Motion og Foreningsliv Heidi Kristensen overrækker Silkeborg OKs formand, Sten Egholm Jørgensen prisen for Årets Klub 2016.