Skip to main content

Senior TalentCenter Sjælland er startet op igen

| Nyheder 2017

Er du en seniorløber på Sjælland og er på udkig efter lækre orienteringstræninger i høj kvalitet? Så er der godt nyt: Senior TalentCenter(STC) på Sjælland er genopstartet.    

Hvad er det? Senior TalentCenteret på Sjælland er startet op igen her til foråret med Mikkel Aaen som STC-træner. Der har allerede været afholdt to kompastræninger i henholdsvis Hareskoven og Geel Skov. Der er træninger med forskellige moment-emner planlagt for hele dette halve år i skove rundt omkring på Sjælland.

Hvornår er det? Træningerne starter kl. 18, ca. hver onsdag, hvilket er 20 min. efter TC'ets træninger. Der løbes på de samme baner/efter samme moment som TC'et: Det vil sige 7-8 km. svære momentbaner i høj kvalitet, som ofte er meget afkortningsvenlige.

Hvem kommer? Målgruppen for STC-træningerne er: Seniorløbere(H/D21+), som kan løbe en svær bane, og som har lyst til rimeligt regelmæssigt og målrettet at træne med på orienteringstræninger sammen med andre seniorer fra hele Sjælland. 

Hvor kan jeg finde mere information? Du kan finde mere information om STC og de kommende STC-træninger på STC's Facebookgruppe. (Det er en lukket gruppe, så bare anmod om medlemskab eller bed nogle om at tilføje dig til den). Kontakt gerne STC-træner Mikkel Aaen for mere information: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 41 29 08 82.