Skip to main content

Magasinet Orientering søger skribenter

| Nyheder 2017

 

 

Fire gange om året udkommer Orientering med interessante og dybdegående orienteringshistorier til DOF’s næsten 7000 medlemmer. Indholdet bliver skrevet af en redaktionsgruppe bestående af en redaktør, to faste skribenter og en gruppe freelancere. Vi kunne godt tænke os at gøre holdet endnu stærkere, og til det har vi brug for dig.

Du er velskrivende eller i hvert fald energisk på at blive det. Flere i redaktionen har journalistisk eller kommunikationsmæssig baggrund, så der er ikke langt til et godt råd og feedback på ens artikler, så man kan udvikle sig som skribent. Og ligesom med orienteringsløb kan man hverken være for ung eller gammel til at være skribent på Orientering.

Hvert halve år afholdes et redaktionsmøde, hvor de to kommende numre diskuteres, samt et fagligt oplæg til det ene. Skæve, sjove og interessante idéer er altid velkomne, og man kan få lov at skrive om stort set alt, hvis det holder sig inden for rammen ’orienteringsløb’. Hvis man ikke er så idérig, men gerne vil skrive for bladet, har vi en alenlang idéliste, man kan gå på opdagelse i.

Næste redaktionsmøde er lørdag d. 11/2, som er en god mulighed for at opleve, hvordan Orientering bliver til.

Er du interesseret i at bliver skribent eller har spørgsmål, så kontakt redaktør Henrik Rindom Knudsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring +45 26363180