Skip to main content

Trænerseminar 19.-20. november i Vejle

| Administrator | Nyheder 2016

”Kvalitet i klubungdomstræningen – fra minitræning til talentudvikling”

I weekenden 19.-20. november inviterer DOF til trænerseminar for alle med interesse for træning af børn, unge, talent og elite.

Trænerseminaret i slutningen af november måned er en årlig tradition i dansk orientering, hvor omkring 50 trænere samles på Danhostel Vejle Vandrerhjem i godt et døgn til et alsidigt program med interessante oplæg og god tid til diskussion og erfaringsudveksling – i år med fokus på klubbernes tilbud til børn og unge fra minitræning til talentudvikling.

Det er også i år intensionen, at trænerseminaret ved at kombinere programsatte oplæg med en masse erfaringsudveksling, vil skabe rammerne for, at alle vil kunne tage noget med hjem og kunne bruge i deres daglige trænervirke.

Vi har valgt i år ikke at opdele Trænerseminaret i forskellige spor, da vi mener, at emnet ”Kvalitet i klubungdomstræningen – fra minitræning til talentudvikling” dækker alle klubber, der:

•\tOvervejer at starte børne-/ungdomstræning op
•\tNetop har startet børne-/ungdomstræning i år
•\tHar haft børne-/ungdomstræning på programmet nogle år
•\tHar lang tradition for børne-/ungdomstræning i klubben

Se det fuldstændige program i invitationen via linket herunder og tilmeld dig trænerseminaret i O-service senest den 11. november, men meget gerne før af hensyn til planlægningen.

http://buu.do-f.dk/log/subpages/Tr%C3%A6nerseminar2016indbydelseFinal.pdf