Skip to main content

WUOC2016 Sprint

| Administrator | Nyheder 2016

Holdet klar til Sprint søndag fra kl.10.00

Hele det danske hold er nu på plads i Ungarn klar til første konkurrence søndag, som er Sprint.

Holdleder Rasmus Folino og Mikkel Sørensen, der begge deltog i O-Ringen i Sälen er nu lørdag aften fremme i Miskolc.

Det bliver spændende at se Mikkel i kamp, selvom skovdistancerne nok passer ham bedst. I dette års Tiomilia høstede Mikkel stor hæder for sit løb for sin norske klub NTNUI fra Trondheim, hvor Mikkel løb Långa Nattan i tredjebedste tid (Søren Bobach havde bedste tid).

Resten af holdet anført af Holdleder Emma Klingenberg, og løberne Caroline Gjøtterup, Magnus Dewett og den dannebrogssvingende Jakob Edsen deltog i åbningsceremonien.

WOC-løberen Magnus er for tiden i storform, idet han for tre uger siden har løbet 5.000m på 15.05. Så "han er en hård hund .....og godt løbende", som holdkammerat Jakob med beundring udtrykker det.

Jakob selv har været en del skadet, men han er også nu ved at være løbende igen, så det bliver spændende at se, hvad sprintspecialisten kan udrette i søndagens Sprint.

Caroline er også lidt af en sprintløber, og det bliver spændende at se, hvad hun kan udrette på damernes 3,3km, der skal løbes på 15. Herrerne løber 3,9km, men deres forventede vindertid er kun 14 minutter.

Der er knap 150 herrer til start, og knap 120 dameløbere.

Om banerne i øvrigt oplyser Jakob: "Vi forventer en ret svær sprint med kringlede vejvalg og spændende stræk. Det gælder om at holde hovedet koldt og ikke forhaste sig, men i stedet tage sig tiden til at læse hele strækket".

Og på mit spørgsmål om der bliver mulighed for at følge løbene hjemme i DK: "Og ja, både live resultater og gps-tracking" via wuoc2016.hu

Damerne starter 10.00-11.45, hvorefter herrerne tager over. Begge klasser er således afsluttet ved 14-tiden.

http://Wuoc2016.hu