Skip to main content

Naturløb i Kongelunden, Dragør

| Administrator | Nyheder 2016

Samtlige 7. klasser fra Dragør kommune var til Naturløb og skolemesterskab.

Fremmødet var stort da Amager OK inviterede 7. klasserne fra Dragør Skole Nord, Dragør Skole Syd og St. Magleby Skole, til pointløb i Kongelunden. Faktisk deltog samtlige klasser fra kommunen, så der var fuldt hus på en solskinsrig dag på Amager.

Lærere og elever mødtes alle klokken 09:00 på Kongelundsfortet, hvor der blev holdt en kort fælles instruktion og uddelt kort og brikker. Derefter gik alle over til Kalvebodshøj, hvorfra starten på pointløbet gik i flotte, grønne omgivelser.

Eleverne begav sig i en lind strøm ud for at finde de 24 poster, der hver gav mellem 5 og 20 point. Mange elever fandt vej til de sværere poster til 20 point, hvor især post 51 ved en lille sten på den anden side af en grøft var en udfordring for mange. Men så var lykken også stor, da den blev fundet.

Eleverne havde 45 min. til at skrabe så mange point sammen som muligt, og derefter gik alle tilbage til Kongelundsfortet, hvor vinderne blev hyldet med medaljer og pokal. Der uddeltes således medaljer til hurtigste dreng og pige, og den klasse der gennemsnitligt scorede flest point pr. elev. Maksimalt kunne der scores 300 point, hvilket der var en del elever der formåede, og så blev vinderen fundet ud fra hvem der havde den hurtigste tid.

Amager OK leverede endnu et rigtig flot naturløbsarrangement, denne gang i samarbejde med Dragør Ungdomsskole.
Naturløbene arrangeres af de lokale orienteringsklubber i samarbejde med Aktiv Rundt i Danmark og Dansk Orienterings-Forbund og sponseres sponsoreres af Nordea-fonden.

RESULTATER:
Vinder, Drenge: Tobias Søby Kristensen, 7D, Dragør Skole Nord. Point: 300 Tid: 28:43
Vinder, Piger: Esther Arce Saez, 7B, St. Magleby Skole. Point: 300 Tid: 29:19
Bedste Klasse: 7A, St. Magleby Skole. 244,15 point pr. elev.

Flere billeder og komplette resultater kan ses i linket nedenfor.

http://runamok.dk/drgnatur2016/index.html