Skip to main content

Legater fra DOF's Venner

| Administrator | Nyheder 2016

Legater til talentfulde juniorløbere, MTB-O-rytter samt U-16 tur til VM i Strømstad fra DOF's venner

DOF's venner fortsætter i 2016 med at uddele træningslegater til nogle af de bedste juniorløbere.
I år fik fire juniorløbere et træningslegat på 5000 kr. på baggrund af deres gode udvikling og internationale præstationer ved junior VM og JEC samt deres nationale topniveau præstationer. Legaterne blev givet til Josefine Lind, Amanda Falck Weber, Emil Øbro og Laurits Bidstrup Møller. Legaterne blev uddelt ved DM sprint i Haderslev i april.

DOF's venner har også i år uddelt et legat til en talentfuld MTB-O rytter. Det blev Cæcilie Christoffersen, der modtog 5.000 kr. på baggrund af sine gode resultater og indsats.

I år har DOF's venner genoptaget traditionen med at sende en flok talentfulde U-16 løbere på en orienteringsmæssig oplevelses- og læringstur. Med baggrund i nedlæggelsen af U-16 landholdstruppen i DOF, har DOF’s venner vurderet, at der atter kunne blive plads til denne DOF’s venners tur i de travle unge menneskers liv. Weekendturen går til VM i Strømstad i august, hvor løberne får mulighed for at løbe mellem- og langdistance i det udfordrende terræn udover at heppe på vores landshold. Følgende løbere er udtaget fra de tre kredse: Alberte K. Nielsen (Søllerød), Annika Simonsen (Hillerød), Birka Øhlenschlæger Nielsen (Silkeborg), Daniel B. Schmidt (Herning), Hedvig Gydesen (Melfar), Malte Kjær Hemmingsen (Hillerød), Søren Eg Pedersen (Kolding).

DOF's Venner har som formål at støtte unge orienteringsløbere økonomisk og dermed bidrage til, at de kan videreudvikle deres talent. Støtten uddeles sædvanligvis én gang om året og kan have form af individuelle stipendier, tilskud til træningsrejser, el. lign. DOF's venner tilstræber, at legaterne uddeles til løbere i flere regioner i Danmark. Foreningens midler stammer fra medlemmerne, hvis indbetalinger går ubeskåret til støtte.


Indsendt af Charlotte Thrane

http://venner.do-f.dk