Skip to main content

Mere end 3000 fandt vej på Find vej Dagen

| Administrator | Nyheder 2016

50 danske orienteringsklubber havde inviteret hele familien til arrangement på Find vej Dagen

Med over 50 deltagende orienteringsklubber afholdt Dansk Orienterings-Forbund lørdag Find vej Dagen 2016. I alt havde mere end 3000 danskere fundet vej ud i det fri for at deltage i Find vej Dagen.

“At løbe orienteringsløb er så dejligt” sagde Elisabeth, der deltog i Farum Orienteringsklubs arrangement i Farum Lillevang. “Jeg skal helt klart ud og prøve igen” fortsatte Elisabeth.

Det store familiearrangement trak som ventet mange familier med unge børn til. Klubberne hjælper deltagerne i gang i en sport, hvor selv de mindste kan være med. Tøger og Kirsten var glade for deres diplomer og medaljer, som de vandt i Søllerød Orienteringsklubs arrangement i Ravneholm Skov.

Find vej Dagen er til for at familien Danmark kan komme ud og prøve at løbe i skoven med kort og kompas i hånden og lære lidt om orienteringssporten og orienteringsklubben i deres område.

En komplet liste over byer, der afholdt Find vej Dagen arrangementer og opdateringer fra dagen findes her: www.facebook.com/findveji

Også i de kommende uger står mange orienteringsklubber klar til at byde nye, der enten har fået blod på tanden til at prøve mere efter Find vej Dagen eller missede muligheden på selve dagen, velkommen. En oversigt over disse arrangementer findes ligeledes på www.facebook.com/findveji

Find vej Dagen blev første gang afholdt i 2011, og har siden vokset til et arrangement med over 3.000 deltagere, og i år var der et rekordstort antal arrangementer over hele Danmark.

Find vej i Danmark er et landsdækkende projekt støttet af Nordea-fonden. Over 6000 faste poster spredt over hele Danmark udgør orienteringsposter, som alle kan benytte ved at downloade et kort fra www.findveji.dk og begive sig ud i skoven, parken eller byen.

For mere information:

Christian Friis
Telefon: 31 32 86 85
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.findveji.dk
www.facebook.com/findveji
Dansk Orienterings-Forbund

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

http://www.findveji.dk