Skip to main content

Sejr til Andreas H. Boesen i Roskilde Revanchen

| Administrator | Nyheder 2015

Og suveræn sejr til Cecilie Friberg Klysner

Det blev populær hjemmebanesejr, da OK Roskildes egen Andreas Hougaard Boesen lørdag vandt årets næstsidste ranglisteløb, Roskilde Revanchen, der blev afviklet på og omkring museumsøen – Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Der så længe ud til at være spænding om resultatet, da Rasmus Djurhuus lå stabilt 15 sekunder langsommere end Andreas, men til sidst mistede Rasmus yderligere kostbare sekunder ved de drilske broer mellem museumsøen og ”fastlandet” og Andreas endte med en klar sejr på 39 sekunder. Sindre Johannessen fra Freidig i Norge erobrede tredjepladsen.

Hos pigerne levnede FIF Hillerøds Cecilie Friberg Klysner ingen tvivl om hvem der er dronningen af sprint, når Maja Alm og Emma Klingenberg ikke er til start. 1:27 var den knusende sejrsmargin til Masha Semak fra Farum OK, mens der også her var norsk på tredjepladsen i form af Benedicte Hald Bjorgum fra Kristianssand OK i Norge. Når Maja Alm ikke var til stede, skyldtes det, at hun samtidig repræsenterede Danmark ved de nordiske mesterskaber i Cross i Göteborg, hvor Maja erobrede en fornem 4. plads, hvilket blot endnu en gang understreger Majas format. Maja var samtidig med til at sikre de danske piger bronzen i holdkonkurrencen.

I damejunior var der endnu en reprise på en af nyklassikerne i dansk juniororientering, hvor det denne gang blev Josefine Lind, der trak det længste strå og henviste Miri Thrane Ødum til andenpladsen, mens Amanda Falck Weber, THOK, fulgte op på DM Ultralang sejren med en tredjeplads. Blot 14 sekunder skilte de tre. I herrejunior udfoldede Emil Øbro, THOK, sit store potentiale og viste at den forstuvede fod, der spolerede hans DM Ultralang, nu er helt restitueret. Sejren foran Farums Malthe Gaarsdal blev hele 1:20 minut. Aske Jepsen, Søllerød, fulgte blot 3 sekunder bag Malthe.

Om stævnet i øvrigt fortæller Henrik Boesen, at der var stor ros til banerne, der med de mange poster på museumsøen bød på intens orientering, som udfordrede de lidt over 200 deltagere i løbet.

Søndag afholdes årets sidste ranglisteafdeling – den traditionsrige Jættemil, der i år afholdes i Store Dyrehave ved Hillerød - efter den seneste vejrmelding i smukt lunt solskinsvejr. Starten i de to senioreliteklasser går kl. 10:40 og fra samme tidspunkt kan et udsnit af deltagerne følges live på www.tractrac.com.

De deltagere, der er udtaget til at løbe med trackingudstyr er:

D 21
Benedicte Hald\tBjørgum
Louise\tOram
Mary\tFleming
Josephine Dewett\tKristensen
Cecilie F.\tKlysner
Nicoline F.\tKlysner
Masha\tSemak

H 21
Anton\tSjökvist
Anton\tJohansson
Niklas\tOlofsson
Hugo\tMattsson
Troels\tChristiansen
Andreas Mikkelsen\tJensen
Rasmus\tDjurhuus
Jonas\tMunthe
Lasse\tGrøn
Niklas\tIngwersen
Henrik Rindom\tKnudsen
Tobias Karlsmose\tSvarer
Eskil\tSchøning
Jonas Falck\tWeber
Thomas\tJensen
Anders\tKonring
Jeppe\tRuud
Stefan Frands\tPetersen
Thor\tNørskov
Rasmus\tSøes
Andreas Hougaard\tBoesen

Udstyret udleveres fra speakerteltet på stævnepladsen. Se i øvrigt information om Jættemilen via linket nedenfor.

http://cms2.ok73.dk/?page_id=1103