Skip to main content

Pan sejr i Smålandskavlen

| Administrator | Nyheder 2015

OK Pan Aarhus vandt Smålandskavlen for 5. år i træk

OK Pan Aarhus’ damer imponerede endnu engang og vandt smålandskavlen for 5. år i træk. Sejren bliver ikke mindre imponerende, når man tager med i regnestykket, at der i løbet af de fem år er der hele 8 forskellige løbere, der har været på holdet.

Verdensmesteren på langdistance og stafet Ida Bobach løb lige som i 2014 natetapen og gjorde det traditionen tro i bedste tid. Hun var godt to minutter foran Tisaren, mens CopenhagenO med Masha Semak på første turen åbnede rigtig godt med en tredjeplads godt 5 minutter efter Ida og OK Pan.

På andenturen afgjorde Ane Linde i praksis stafetten. Hun udbyggede OK Pan Aarhus’ forspring til 7½ minut – og det forspring gav de aldrig fra sig igen. OK Linné med britiske Catherine Taylor lukkede ganske vist lidt af hullet, så Josefine Lind efter et rigtig flot løb kunne sende Miri Thrane Ødum ud med at forspring på 5:50 minutter. Miri afsluttede rigtig flot og kunne løbe sejren i mål med et forspring på hele 7:57 minutter ned til Kajsa Risby, der løb OK Kåre op på andenpladsen. CopenhagenO kunne ikke helt holde det flotte udlæg og sluttede et godt stykke nede i rækkerne.

Man kan kun være imponeret over de unge Pan pigers evne til altid at præstere på Smålandskavlen.

OK Pans herrer nr. 7
I herreklassen er der to natture. Rasmus Djurhuus havde ikke et perfekt løb og havde blot 15. bedste tid – godt 10 minutter efter førende Halden SKs Olav Lundanes. Men på den anden nattur løb den dobbelt veredensmester og bjørnetæmmer Søren Bobach med et helt forrygende løb OK Pan op på en 5. plads blot 6:56 efter Denseln, der overtog 1. pladsen efter anden tur.

På tredjetur hentede Jonas Munthe yderligere godt et minut ind på teten, og det samme gjorde Andresa Boesen på fjerde tur, således at Eskil Schønning blev sendt ud som 4. løber 4:39 minutter fra førstepladsen.

Eskil kom i menneskehænder blandt de mange verdensstjerner, der løb sidstetur, men han gjorde det rigtig godt, og kunne løbe en 7. plads i hus 10:43 efter vinderne fra Lidingö SOK.

http://www.smalandskavlen.nu