Skip to main content

FIF Hillerød vandt DM hold

| Administrator | Nyheder 2015

Det lykkedes ikke for OK Pan Aarhus at forsvare de seneste to års danske mesterkaber i hold, da det søndag den 27. september 2015 blev afviklet i Brøde Skov i Nordsjælland.

Brøde Skov er en af de skove der ikke bliver brugt så tit i Nordsjælland, så selvom den ligger tæt på Hillerød geografisk, var det et de mest neutrale valg af terræn man kan vælge i Nordsjælland. Den har tidligere være anvendt til DM kort i 1996 og DM Hold i 2006. Det er ikke verdens mest spændende skov, med det var lykkedes Allerød OK at lave nogle både reelle og efter forholdene ganske interessante baner.

OK Pan Aarhus stillede med et imponerende mandskab på 98 deltagere. Netop evnen til at motivere nok løbere til at tage turen over bæltet har tit været en afgørende faktor – men i år var det kun FIF Hillerød der med 109 tilmeldte overgik OK Pan Aarhus i deltagerantal. Tisvilde Hegn OK fulgte tæt efter med 86 startende.

Selvom OK Pan var stærkest i eliteklasserne og blandt andet tog en sejr i dame bane 1 ved verdensmester Ida Bobach, var det FIF Hillerøds bredde - og i særdeleshed rigtig stærke resultater fra de 13-16 årige hos både drenge og piger, der blev afgørende. De vandt således en forholdsvis komfortabel sejr foran Tisvilde Hegn OK, der med en bred trup i især oldboys og ungdomsklasserne, fik løbet en lige så sikker andenplads i hus. De henviste dermed OK Pan Aarhus til tredjepladsen.

Resultaterne kommer på arrangørernes hjemmeside.

http://www.alleok.dk/Staevner/DM%20for%20Hold%202015/dmforhold2015.html