Skip to main content

DM MTBO flyttes

| Administrator | Nyheder 2015

Hvalsø Skovene er derfor fra dags dato og frem til DM weekenden lukket for alle som agter at deltage i DM MTBO.

I løbet af foråret opstod der lidt problemer med skovtilladelser til DM MTBO, som oprindeligt skulle være kørt i skovene omkring Slagelse. Der er derfor blevet arbejdet med en ny plan for at gennemføre DM.

Løsningen blev fundet i sidste uge. Det bliver med OK Øst Birkerød som arrangør og Jan Hausner som stævneleder. Michael Lindholm er fortsat banelægger på lørdagens langdistance, mens Jan Hausner selv er banelægger på søndagens stafet.

Mesterskabet kommer til at blive afholdt i Hvalsø Skovene sydvest for Roskilde. Terrænet er ikke nyt for MTBO, da det senest blev anvendt til en mellemdistance i Trimtex MTBO cup i 2012. Dengang vandt Andreas Bergmann foran Andreas Proschowsky og Johan Holkmann Jacobsen på herresiden, mens Nina Hoffmann vandt damebanen foran Anke Dannowski og Anna Telyakevych.

Vi vil til DM være så heldige, at et helt nyt MTBO kort netop er blevet færdiggjort, så rammerne for DM skulle være helt i top, og vi kan se frem til en god weekend. I tillæg til lørdagens og søndagens løb arbejdes der på at lave en sprint fredag aften. Hvor og hvem der kommer til at stå som arrangør er endnu ukendt.

DM vil fortsat blive afholdt i weekenden 8.-9. august, og altså blot en uge før landsholdet rejser til VM i Tjekkiet, og det er derfor den sidste kontrol af formen inden årets store mål.

Hvalsø Skovene er derfor fra dags dato og frem til DM weekenden lukket for alle som agter at deltage i DM MTBO.