Skip to main content

EM MTBO holdet er udtaget

| Administrator | Nyheder 2015

Om knap 14 dage går det løs med EM i MTBO i Portugal for båder Senior, junior og U17. EM afvikles med udgangspunkt fra Idanha a Nova beliggende helt op ad den spanske grænse.

Årets holdopstilling byder på nye og gengangere fra de sidste par år, men også fra tidligere tider. Allan Jensen gør i år come-back på MTBO scenen, efter flere år med fokus på Adventurerace. Allan har vist god form, og kommer uden tvivl til at være en af de bærende kræfter til dette års EM. Holdets udtagelse har til dette EM båret en smule præg af, at mesterskabet falder sammen med studieplaner og eksamener. Desuden er Junior konkurrencen først sent blevet taget med i programmet, hvormed det desværre ikke har været praktisk eller sportsligt muligt, at samle et hold med så kort varsel.

EM Programmet byder på 5 konkurrencer:
Mandag 8. juni – Mix stafet
Tirsdag 9. juni – Sprint
Onsdag 10. juni – Mellem
Fredag 12. juni – Lang
Lørdag 13. juni – Stafet

Holdet består af:

EMTBOC
Rasmus Søgaard
Allan Jensen
Johan MacLassen
Cæcilie Rueløkke Christoffersen
Nina Hoffmann
Camilla Søgaard

Derudover er der deltagelse af 3 talentfulde og ambitiøse U17 ryttere, der med støtte fra MTBO-udvalget deltager til årets ungdoms-EM.

Landstræner Lasse Brun Pedersen udtaler, at det er særdeles glædeligt at se de unge ryttere med så meget lyst til at køre MTBO på konkurrenceplan. Det bliver spændende at følge deres udvikling de kommende år.

Holdet består af:

EYMTBOC
Mikkel Brunstedt Nørgaard
Thomas Steinthal
Christine Reibert Hansen

I forbindelse med EM afvikles også masters VM hvor Danmark igen i år stiller med flere medaljekandidater i flere klasser.

Der bliver altså masser at følge med I. Så følg holdet, unge som gamle, via løbende rapporter om de danske resultater.

Der vil yderligere komme korte ryttermeldinger på forskellige sociale medier.

http://mtbo15.fpo.pt/index.php/en/