Skip to main content

Eliteklubforum fredag den 19. juni 2015 i Odense

| Administrator | Nyheder 2015

DOF inviterer hermed til eliteklubforum, som afholdes fredag den 19. juni kl. 18:30 – ca. 21:00 i

Fynske Idrætsforbund
Stadionvej 50
5200 Odense V

Eliteklubforum er åbent for alle med interesse i DOFs elite- og landsholdsarbejde, men er målrettet eliterepræsentanter fra de klubber, som har udøvere i DOFs landsholdsgrupper.

På mødet vil der bl.a. blive fulgt op på de emner, der blev drøftet på forrige eliteklubforum, der blev afholdt 27. november 2014.

Fra DOF deltager bl.a. direktør, samt repræsentanter for eliteudvalget og landsholdsledelsen.

Den foreløbige dagsorden fremgår nedenfor, men hvis der er andre emner, som ønskes taget op på mødet, tager eliteudvalget gerne mod ønsker. For at kunne nå forberedelse, vil vi gerne modtage ønsker om yderligere dagsordenspunkter senest søndag den 7. juni, hvorefter dagsordenen vil blive opdateret.

Af hensyn til den praktiske forberedelse, vil vi gerne bede om tilmelding til mødet senest fredag den 12. juni 2015. Tilmelding sker via e-mail med angivelse af navn( e) og klub til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Foreløbig dagsorden

1.\tNyt eliteudvalg
Præsentation af det nye eliteudvalg og dets opgaver og kompetence – samt diskussion. Se referatet fra eliteudvalgsmødet 21. marts 2015 via linket til elitens informationsside nedenfor (Følg .linket til "Marts 2015").

2.\tElitecenter – opfølgning
Siden mødet 27. november 2014 er der vedtaget en endelig udmelding om tilknytning til elitecenteret i Aarhus. Udmeldingen gennemgås og der lægges op til dialog om, hvordan udmeldingen omsættes i praksis. Udmeldingen findes ligeledes på informationssiden, som nås via linket nedenfor. Dokumentet ligger under overskriften "2015" og har navnet "Tilknytning til Elitecenter Orientering".

3.\tUdtagelse
Udtagelse 2015 blev drøftet på mødet 27. november 2014. Under dette punkt bliver der mulighed for at stille uddybende spørgsmål om de faktiske udtagelser og forløbet frem mod de umiddelbart forestående mesterskaber. Se udtagelseskriterierne for 2015 via linket nederst i dette dokument.

4.\tLandsholdsorganisation fremover og eliteplan 2017 – 2020
Under dette punkt orienteres om det igangsatte arbejde for at skabe en ny eliteorganisation. Derudover skal vi så småt i gang med at sætte retningen for næste eliteplan og det vil være naturligt at se de to emner i sammenhæng. Vi vil meget gerne have mødedeltagernes input til dette arbejde.

5.\tEventuelt


Med venlig hilsen
Michael Sørensen, Direktør, DOF
Helge Lang Pedersen, Formand, Eliteudvalget

http://landshold.do-f.dk/elite/information.asp