Skip to main content

1. afdeling af MTBO World Cup

| Administrator | Nyheder 2015

I denne weekend afvikles årets første World Cup afdeling i MTBO i Ungarn.

I denne weekend afvikles årets første World Cup afdeling i MTBO i Ungarn.

Weekenden byder på 3 hårde konkurrencer, hvor verdenseliten for første gang i år tørner sammen i international konkurrence, og det er samtidig en optakt til, hvad man kan forvente at se til EM som afvikles i starten af juni.

Afdelingen byder fredag på langdistance med massestart, lørdag står den på traditionel mellemdistance og søndag er der stafet.

Startfeltet rummer alle favoritterne, og det er svært at sige hvem der pt. er stærkest, men Anton Foliforov og Marika Hara viste gode takter på MTBO-campen for 2 uger siden, og Jussi Laurila, Emely Benham og Hans Jørgen Kvåle er altid i toppen med gode resultater og må forventes at køre med om topplaceringerne.

På danskersiden er Camilla Søgaard desværre ikke til start, hvilket skyldes et styrt for en måned siden til et MTB licens løb i Vejle hvor hun pådrog sig en hjernerystelse. Camilla har siden døjet med hovedpine, og er i gang med et læge-kontrolleret forløb for at blive frisk igen. Camilla fortæller dog at der er fremgang, men at det tager tid, og lige nu er målsætningen at blive klar til EM i Portugal.

Dermed er danskernes bedste bud på en topplacering nok Nina Hoffmann, som på campen viste rigtig gode takter og var med helt fremme i alle konkurrencerne. De øvrige danske deltagere tæller Rasmus Søgaard og Cæcilie Christoffersen, som begge er wild-card og på en god dag kan lave rigtig flotte resultater.

Live resultater mm kan følges på arrangørernes hjemmeside

http://www.mtbo.hu/wc2015.php/