Skip to main content

Hattrick af Maja og Søren

| Administrator | Nyheder 2015

Både Maja Alm og Søren Bobach fuldendte en perfekt weekend med deres tredje sejr

Sidste dag i Danish Spring er netop overstået. Allerød OK og OK Øst Birkerød kan se tilbage på tre velgennemførte konkurrencer.

I dag havde Rasmus Ødum lavet nogle super udfordrende og meget lange baner i Store Dyrehave. Det var et godt mix at gode langstræk og mange korte tekniske stræk.

Igen suveræn sejr til Maja
Maja Alm var inden start lidt usikker på, om hun var frisk til at løbe stærkt i dag igen – efter hun havde en hård fysisk test torsdag og konkurrencer både fredag og lørdag. Men selvom benene føltes lidt tunge, så var farten rigtig god. Hun hentede Ida Bobach med to minutter ca. halvvejs – og samme løb de let fra konkurrenterne. Maja vandt således 2:11 foran Ida, mens Kamilla Olaussen fra Norge blev 3’er.

Efter løbet havde Maja kun rosende ord til overs for banen. Ida var også godt tilfreds med banen – og endnu mere tilfreds med at være tilbage på toppen igen.

Signe Klinting løb igen i dag et rigtig flot løb og sluttede som tredje bedste dansker på en 9’ende plads – ca. 9 minutter efter Maja.

Søren var helt urørlig
Søren Bobach er rigtig godt kørende for tiden. Han løb igen et teknisk rigtig godt løb i dag – og når han samtidig holder lidt højere tempo end alle andre, så blev det selvfølgelig til en suveræn sejr. Han brugte blot 85:45 minutter om 17,9 km. Det er 4:47 minutter per kilometer. Svenske David Andersen skulle bruge 3:48 minutter mere end Søren til at løbe andenpladsen i hus – hvilket han gjorde med en marginal på kun et sekund ned til finske Jere Pajunen.

Rasmus Djurhuus blev næstbedste dansker som nr. 12, mens Jonas Munthe trods en tidlig starttid løb en flot 13. plads i hus.

Sikke sejr til Miri i damejunior
Hos damejuniorerne løb Miri Thrane Ødum en sikker sejr i hus. Hun var hele 3:43 foran norske Marie Olaussen der igen havde 1:14 ned til tyske Dorothea Müller på tredjepladsen.

Amanda Falck Weber, Caroline Gjøtterup og Nikoline løb sig også i top 10 som nr. henholdsvis 6, 7 og 9.

Suveræne danskere i herrejunior
I herrejunior blev det til tredobbelt dansk sejr. Thomas Knudsen trak det længste strå. Han bommede et par minutter, så teknisk var det ikke perfekt, men han var efter løbet rigtig godt tilfreds med, at benene havde føltes rigtig godt. Det var nok til at slå Emil Øbro med 42 sekunder – og Magnus Dewett med yderligere 10 sekunder. Så det var forholdsvis tæt i toppen. Men så var der til gengæld næste 5 minutter ned til nr. 4 – svenske Arvid Nord.

Du kan finde resultater og genopleve trackingen fra alle tre konkurrencer på Danish Springs hjemmeside.

http://www.danishspring.dk/results/