Skip to main content

Maja og Søren vandt mellemdistancen overbevisende

| Administrator | Nyheder 2015

Maja Alm og Søren Bobach var igen i dag i en klasse for sig

Maja Alm og Søren Bobach cementerede deres position som Danmarks p.t. stærkeste løbere. De vandt begge i meget overbevisende stil mellemdistancen til Danish Spring – præcis som de gjorde det på sprinten dagen inden.

Maja’s sejrsmarginal blev på over to minutter. Maja var rigtig godt tilfreds med sit løb. Hun følte sig lidt tung og at hun måtte kæmpe lidt mere for at holde fart. Men fart holdt hun – og ligesom på sprinten i går, var det fra ca. halvvejs på banen, hun for alvor trak fra konkurrenterne.

Igen i dag var det russiske Galina Vinogradova der blev 2’er. Ida Bobach vendte tilbage efter hun for 1½ uge siden fik en blokade i foden. Det gjorde hun i fin stil og løb en sikker tredjeplads i hus.

Hos herrerne gentog Søren Bobach også gårsdagens succes. Han har simpelthen bare et gear mere end de andre herrer. Sejrsmarginalen blev på 1:20 min ned til Tue Lassen, der dermed viste, at han er ved at få lidt fart på oven i hans fine grundform. Tue havde blot tre sekunder at give af til den blot 21 årige lette Rudolfs Zernis.

Thor Nørskov og Rasmus Djurhuus løb også rigtig flotte løb og sluttede som nr. henholdsvis 5 og 6. Thor havde ikke følt det samme fysiske overskud som på sprinten, men han var godt tilfreds med sit løb.

I herre juniorklassen vandt Emil Øbo igen. Han har virkelig ramt formen. Det blev rent dansk i top 4 – med Magnus Dewett på andenpladsen, Thomas Knudsen på tredjepladsen og Simon Thrane Hansen på 4. pladsen.

I damejuniorklassen gentog Josefine Lind også sin sejr fra i går. Men i dag var Miri Thrane Ødum på startstregen, så flot af Josefine at hun kunne henvise Miri til andenpladsen. Norske Marie Olausen blev treer, mens Nikoline Tillingsøe og Amanda Falck Weber tog sig af de næste to pladseringer.

http://www.danishspring.dk/