Skip to main content

Nyt trænerteam for U16-landsholdet

| Administrator | Nyheder 2015

Anders Bachhausen bliver ny U16-landstræner og skal sammen den nuværende U16-landstræner Jesper Stamp fra 2015 danne nyt trænerteam for U16-landsholdet

Fra 2015 udvides trænerposten på U16-landsholdet således at der fremover er to faste trænere i spidsen for arbejdet med holdet og løberne. Med Anders Bachhausen, FIF Hillerød Orientering, som ny træner bliver det blandt andet muligt, at have mere opfølgning og en tættere dialog med løberne på U16-landsholdet. Ansættelsen af en ekstra træner skal således være med til at understøtte det generelle elitearbejde som foregår på alle landsholdene, og således være med til at skabe og sikre en rød tråd gennem hele landsholdsarbejdet. Her er en tæt dialog med dygtige og kompetente trænere essentiel for at sikre løbernes udvikling i et langsigtet perspektiv.

Anders Bachhausen har med sin trænererfaring og viden samt indsigt i elitearbejdet i dansk orientering været et oplagt valg som ny U16-landstræner. Udover at han til sommer afslutter sin diplomtræneruddannelse, har Anders Bachhausen været fast hjælpetræner på U16-landsholdet det seneste år. Han har derfor allerede kendskab til løberne og indblik i arbejdet med holdet. Herudover er han klubtræner i FIF Hillerød Orientering, har ad flere omgange været hjælpetræner på juniorlandsholdet og har gennem mange år været leder og træner på diverse ungdomskurser og sommerlejre. Sideløbende med dette er han også personlig træner for flere unge U16- og juniorløbere i dansk orientering.

Dansk Orienterings-Forbund er ikke i tvivl om vi i Anders Bachhausen har fundet en stærk træner, som sammen med nuværende U16-landstræner Jesper Stamp kan løfte opgaven omkring forsat at udvikle og dygtiggøre dansk orienterings unge talenter.

Anders Bachhausen og Jesper Stamp vil fungere som et ligeværdigt trænerteam i det daglige arbejde. Ved spørgsmål i relation til udtagelser vil Jesper Stamp fortsat være kontaktperson.

Anders Bachhausen har første rigtige arbejdsdag på årets første U16-samling d. 30/1 – 1/2 i Silkeborg, men vil allerede forinden være med i planlægningen af denne samling samt i udtagelsen af den faste gruppe til U16-landsholdet.

Spørgsmål eller yderligere oplysninger kan rettes til Landstræner Lars Lindstrøm på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller U16-landstræner Jesper Stamp ligeledes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.