Skip to main content

Ungdomssamlinger i januar

| Administrator | Nyheder 2015

Af Casper Sørensen, BUU
Tiden nærmer sig efterhånden årets første ungdomssamlinger, der afholdes i weekenden 23.-25. januar.

Samtidig tager vi hul på et nyt kapitel i u-kursernes historie, DOF Akademi Youth.

U1-grupperne i Syd og Øst har som vanligt samlinger lokalt i kredsene, for østkredsens vedkommende med den ændring at U1-gruppen nu, som i de øvrige kredse, samler løbere der i kalenderåret fylder 11-13 år. Der ligger invitationer til kurserne i O-service, hvor tilmelding også skal ske. Tilmeldingsfrist for Øst er 16/1, Syd har frist 17/1.

U2- og Juniorgrupperne har som noget nyt fællessamling i forbindelse med DOF Akademiet i Ringe. Samlingen vil ud over sjove o-tekniske træninger også byde på 2 sessioner af 1 times varighed hvor deltagerne kan vælge sig ind på en times oplæg om følgende emner: Banelægning, Korttegning og #sweetcoachlife. Tiltaget kommer som følge af et ønske udtrykt af flere i forårets brugerundersøgelse og diskussioner på BUU-workshoppen i efteråret, hvor der var ønske om mulighed for uddannelse i andet end orienteringsløb, og samtidig også et ønske om flere sociale aktiviteter på tværs af andet.

Vi håber fra BUU’s side at mange vil bakke op om dette nye tiltag, og vil naturligvis evaluere sammen med de deltagende løbere og ledere efterfølgende for at vurdere om det skal være en fast tilbagevendende begivenhed. Tilmelding foregår ligeledes via O-service, og skal ske senest 13/1.

Næste weekend med ungdomssamlinger er 27/2-1/3, det kommer der mere info om senere.

Med ønske om et godt nytår

BUU
v/Casper Sørensen